23 Листопада, 2024
Ті самі пиріжки «Придорожні» за 20 хвилин! Не черствіють по кілька днів!

Ті самі пиріжки «Придорожні» за 20 хвилин! Не черствіють по кілька днів!

Рецепт пиріжків «Придорожні» за 20 хвилин:

Інгредієнти:

  • Для тіста:
    • 500 мл кефіру (будь-якої жирності)
    • 1 яйце
    • 1 ч. л. солі
    • 1 ч. л. цукру
    • 1 ч. л. соди
    • 3-4 ст. л. борошна (або більше, залежно від густоти кефіру)
  • Для начинки:
    • будь-яка на ваш смак (капуста, м’ясо, картопля з грибами, сир тощо)

Приготування:

  1. Змішайте кефір, яйце, сіль, цукор і соду. Залиште на 5 хвилин, щоб сода погасилась.
  2. Додайте борошно і замісіть тісто, щоб воно не липло до рук. Тісто має бути м’яким, але не рідким.
  3. Приготуйте начинку.
  4. Розкачайте тісто на товщину 0,5-1 см.
  5. Виріжте кружечки за допомогою склянки або формочки.
  6. На кожен кружечок викладіть начинку.
  7. Защипніть краї тіста, щоб сформувати пиріжки.
  8. Смажте пиріжки на сковороді з розігрітою олією з обох сторін до золотистого кольору.
  9. Викладіть пиріжки на паперові рушники, щоб позбутися зайвого жиру.

Поради:

  • Щоб пиріжки не черствіли, додайте в тісто 1 ст. л. олії.
  • Ви можете використовувати будь-яку начинку на ваш смак.
  • Пиріжки можна також запекти в духовці при 180°C протягом 20-25 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *