4 Травня, 2025
Улюблене овочеве асорті – швидка консервація, з особливим смаком!

Улюблене овочеве асорті – швидка консервація, з особливим смаком!

Цей рецепт дозволяє отримати справжнє задоволення, тому ми рекомендуємо зберегти його

ІНГРЕДІЄНТИ:

– 800 г помідорів;

– 400 г огірків;

– 3 болгарських перці;

– 200 г капусти;

– 2 морквини

– 1 червона цибулина;

– 1 біла цибулина;

– 6 зубчиків часнику;

– 50 г кропу і петрушка;

для маринаду:

– 2 листочки лаврового листка;

– 18-20 зерен чорного перцю;

– 40 мл олії;

– 1 столова ложка солі

– 1 чайна ложка цукру;

– 1 столова ложка 9% оцту.

Приготування:

1. Наріжте овочі потрібної форми – як для звичайного салату.

2b6df4b605c47742a75c8f620b893f30

2. Візьміть стерилізовану 1-літрову банку і викладіть в неї шарами овочі

41827f4de8612cb6e507dca3d8cf34e6

3. Залийте банки окропом і акуратно закрийте їх кришками. Залиште їх на столі на 15-20 хвилин

249cdca3f69e8d77b3a6b39f1cf04001

4. Після цього воду з банок зливаємо в каструлю, додаємо лавровий лист, олію і горошини чорного перцю і ставимо на вогонь

Доведіть маринад до кипіння, потім проваріть 2-3 хвилини.

54fc6cbbc18c85beb8b5053ac0bb0243

5. Тим часом додайте в кожну банку одну столову ложку солі, одну чайну ложку цукру і одну столову ложку оцту

7069c931d8dfb35be4c7581671719deb

6. Заливаємо банки киплячим маринадом і щільно закриваємо їх кришками. Переверніть їх догори дном і добре накрийте кухонним рушником. Дайте їм повністю охолонути під ним

7baae386a79a08e1d3b2cbe373077375

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *