12 Липня, 2025
Улюблений рецепт моєї сім’ї – Кабачки по-українськи з часником. Це така смакота.

Улюблений рецепт моєї сім’ї – Кабачки по-українськи з часником. Це така смакота.

Інгредієнти:

1 кг очищених кабачків,
100 мл олії,
20 г часнику,
10 г зелені кропу та петрушки,
60 мл столового оцту.
Приготування:
Молоді кабачки очистити, нарізати кружальцями, обсмажити в олії до золотистого кольору. Часник розтерти у ступці, покласти на дно банок, додати сіль. Потім налити масло, оцет, щільно укласти кабачки. Стерилізувати півлітрові банки 25 хвилин, літрові – 45 хвилин.

Закатати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *