Салат “Гранатовий браслет” є безсумнівним хітом на багатьох Новорічних столах! І я вивела для себе ідеальний рецепт цієї святкової страви! З такими пропорціями інгредієнтів салат виходить просто чудовим!
3а матеріалами Скарбничка Рецептів
Читайте статтю до кінця і діліться в коментарях своїми секретами приготування цієї страви!
Інгредієнти:
- Копчена курка – 150 г
- Гранат – 2 шт.
- Буряк середній – 1 шт.
- Картопля – 4 шт.
- Морква велика – 1 шт.
- Яйця – 4 шт.
- Волоські горіхи – 50 г
- Майонез – за смаком
- Сіль за смаком
Покроковий процес приготування:
1) Відокремте зерна граната. Зваріть яйця і овочі. Курку, яйця, моркву, буряк, картоплю наріжте на дрібні кубики. Волоські горіхи подрібніть ножем.
2) Візьміть гарну тарілку, поставте в центр стакан і викладайте інгредієнти навколо нього, змащуючи кожен шар майонезом. Шари повинні йти в такій послідовності: буряк, картопля, курка, морква, волоські горіхи, яйця, зерна граната.
3) Дайте салату настоятися в холодильнику 2 години. Акуратно приберіть з середини страви стакан. Прикрасьте салат на свій розсуд. Я використовую для цього свіжу зелень і моркву.
Приголомшливо смачний салат готовий!