28 Листопада, 2024
У Мене Яблука Ніколи Не Пропадають: Готую Найсмачніші Яблучні Корж

У Мене Яблука Ніколи Не Пропадають: Готую Найсмачніші Яблучні Корж

Я знову переконалася у простій істині: чим простіший рецепт, тим він смачніший. У цей сезон я використовую всі домашні яблука, навіть невеликі, тому нічого не втрачається. Сьогодні хочу показати вам, як легко та швидко я роблю апетитні коржики з яблуками

Покроковий рецепт приготування страви:

Якщо у вас великі яблука, можна зняти з них шкірку і натерти на тертці прямо в миску, де замішуватимете тісто.

У мене маленькі яблука, тому я нарізаю їх і подрібнюю в блендері, тому що ручна тертка незручна у цьому випадку.

У миску з яблуками додаємо яйце та дрібку солі.

Додаю столову ложку цукру. Якщо плануєте подавати коржики з чимось солодким, можна не додавати цукор.

Тепер додайте корицю до смаку, у мене половина чайної ложки.

Влийте кефір кімнатної температури та добре перемішайте.

Просійте половину борошна і додайте соду безпосередньо в борошно, а не в кефір, і перемішайте.

Просійте борошно, що залишилося. Тісто має бути по консистенції, як для оладок, і ліниво має сповзати з ложки.

Додайте олію і ще раз перемішайте – тісто готове.

Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії.

Можна смажити коржики у вигляді оладок, все вийде добре.

Особисто мені зручніше робити їх у вигляді коржів, готую одразу на двох сковородах (але це не обов’язково) – так швидше.

Готуйте під кришкою на середньому вогні 3 хвилини.

Потім переверніть і готуйте три хвилини без кришки.

Викладіть готові коржики на тарілку.

Можна подавати зі сметаною, медом або на ваш смак.

Крім того, ці коржі можна шарувати з кремом, будь-яким на ваш смак, і вийде смачний домашній торт до чаю.

Ось що нам знадобиться:

  • Яблука ( очищені ) 200-300 г
  • Кефір 300 г
  • Яйце 1 шт.
  • Сіль
  • Цукор 1 ст. л. ( + / – ) за смаком
  • Кориця 0.5 ч. л.
  • Харчова сода 0.5 ч. л.
  • Олія 1-2 ст. л.
  • Борошно 200 г

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *