19 Вересня, 2024
У доньки Олени Мозгової “свого” Пономарьова не буде: Зоя показала жінку, яка стала її обраницею (ФОТО)

У доньки Олени Мозгової “свого” Пономарьова не буде: Зоя показала жінку, яка стала її обраницею (ФОТО)

Відома українська продюсерка Олена Мозгова виховала доньку, з якою має довірчі стосунки. Зоя Мозгова нещодавно показала, яка жінка стала її обраницею.

Донька Мозгової показала свою жінку

Олена Мозгова, відома українська продюсерка та бізнесвумен, довго перебувала у шлюбі з Олександром Пономарьовим, який закінчився гучним розлученням. Хай там як, але разом вони виховали Зою Мозгову. Нещодавно 30-річна дівчина показала свою кохану. Донька Мозгової зробила камі нг аут і зізналась, що будує стосунки з жінкою

Дівчина Зої Мозгової

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Зоя Мозгова продемонструвала кадри, на яких можна побачити її у компанії з коханою Юлією на тлі гір. Зіркова пара вирушила у відпустку до Швейцарії, аби відпочити від буденних справ. Зоя Мозгова звернулась до своєї коханої та подякувала їй за відчуття дому, який вона їй дарує.

Донька Олени Мозгової Зоя Мозгова показала жінку, яка стала її обраницею та дівчиною

Знаменитість також описала свої почуття в дописі з камінгаутом. Крім того, Зоя Мозгова додала, що їй було непросто розповісти. Проте, додала донька відомої української продюсерки, вона рада, що таки наважилась на таке зізнання. Тепер Зоя відчуває себе набагато спокійніше, адже їй не потрібно приховувати почуттів до коханої людини.

Також донька Олени Мозгової розсекретила тривалість своїх стосунків. Знаменитість у власному дописі зазначила, що протягом року будує стосунки з Юлією. Разом вони подорожують і вже живуть під одним дахом. Кохану жінку Зоя Мозгова називає своєю родиною

Врешті-решт, знаменитість спробувала надихнути підписників і зазначила – інколи речі, які спершу здаються дуже важкими, потім обернуться найкращими у вашому житті. На думку Зої, варто лише зробити перший, найсміливіший крок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *