7 Січня, 2025
У мене сметана не залежується в холодильнику: Покажу, яку “смакоту” до чаю готую без духовки

У мене сметана не залежується в холодильнику: Покажу, яку “смакоту” до чаю готую без духовки

Сьогодні хочу поділитися з Вами рецептом сметанника на сковорідці. Відмінний метод використовувати сметану, яка стоїть в холодильнику

Часто готую такий тортик особливо влітку, коли не хочеться включати в духовку.

Необхідні продукти:

Для коржів:

  • Сметана 15% – 200 гр.
  • Сіль – 1/4 ч.л.
  • Сода – 1 ч.л. (Погасити)
  • Цукор – 150 гр.
  • Борошно – 300-350 гр.

Для крему:

  • Сметана 20% – 500 гр.
  • Цукрова пудра – 2-3 ст.л.

Покроковий процес приготування:

Кладемо сметану в миску.

Додаємо сіль, цукор, соду погасимо.

Додаємо борошно, замішуємо тісто.

Ділимо на 8 частин.

Розкачуємо пласт тіста, вирізаємо коло по діаметру вашої сковорідки.

Смажимо на сковорідці з двох сторін.

Обрізаємо.

Сметану змішуємо з цукровою пудрою і промазуємо сметанним кремом коржі.

Обрізки подрібнюємо і посипаємо боки тортика.

Зверху поливаємо шоколадом і робимо візерунки.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *