Сьогодні хочу поділитися рецептом неймовірно соковитих та смачних рулетиків з кабачків по-новому.
Інгредієнти:
кабачки – 2 шт. невеликий. (400-500г)
сушений часник – 1 ч.л.
солодка паприка – 1 ч.л.
гострий червоний перець – 0.5 ч.л. (за смаком)
сіль за смаком
соняшникова олія – 3 ст.л.
вершковий сир – 220г
часник – 2 зубчики
кріп – маленький пучок.
Приготування:
Кабачки в цьому рецепті краще використовувати молоденькі, тоді навіть чистити шкірку не доведеться. Нарізаю їх на пластинки завтовшки приблизно 2-3 мм.
В окремий посуд додаю солодку паприку, сушений часник, гострий перець та сіль. Вливаю соняшникову олію і перемішую.
За допомогою пензлика наношу цю суміш на кабачки, з двох сторін.
Смажу на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку. Викладаю на паперовий рушник, щоб увібрала зайву олію.
Готую начинку. У посуд викладаю вершковий сир.
Додаю дрібно нарізаний кріп та подрібнений часник. Добре мішаю.
Наношу начинку на кожен шар кабачка та скручую рулетики.
Виходить неймовірно смачно, соковито! Дуже рекомендую спробувати!