Смачнюща овочева аджика на зиму – цей рецепт повинен бути у кожного
Аджика на зиму
Інгредієнти:
5 кг помідорів (краще сливка польова)
1 кг перцю солодкого
1 кг яблук (краще кислі)
1 кг цибулі
1 кг моркви
3 ст л солі
10 ст л цукру
100 мл оцту
150 мл олії
4 шт гіркого перцю
4 гол. часнику
Рецепт приготування:
Всі овочі і яблука пропускаємо через мʼясорубку, додаємо сіль, цукор, варимо 1,5 години, за 15 хв до кінця збираємо зайву воду і додаємо оцет, олію, гіркий перець та часник.
Далі стерилізуємо банки і кришки, розливаємо аджику, закручуємо.
З цієї кількості інгредієнтів виходить 6/6,5 літрів аджики.
Це божественно смачно навіть просто зі шматочком свіжого хліба
Зберігайте рецепт, готуйте і не чекайте зиму
Смачного