Хрусткий хлібець, просочений вершковим маслом, сиром і ароматом часику із зеленню… А готується дуже просто! На дачі цей рецепт гарячого бутерброда на швидку руку буде просто незамінний.
Пише Наука і правда
Інгредієнти:
- 1 французький батон, краще “вчорашній”, можна звичайний батон;
- 100 гр сиру;
- 100 гр м’якого вершкового масла;
- 2-3 зубки часнику;
- зелень петрушки і кропу за смаком.
Приготування
Сир потерти на тертку , видавити часник, додати м’яке масло і дрібно порізану зелень, все перемішати.
Духовку нагріти на 200 С. В батоні зробити надрізи навскоси прорізаючи не до кінця, заповнити їх добре сирною начинкою.
Загорнути батон у фольгу, поставити в духовку на 20 хвилин. Потім фольгу відкрити і залишити ще на 5 хвилин, щоб хліб злегка підрум’янився, можна під грилем.
Подавати можна порізавши на шматочки по вже надрізаним лініях або порізати поруч гострим ножем, тоді начинка залишиться як би всередині.
Смачного!