20 Липня, 2025
Хіт цього сезону: кабачки смачніше м’яса. Покроковий рецепт

Хіт цього сезону: кабачки смачніше м’яса. Покроковий рецепт

Складові:

Молоді кабачки – 2-3 штуки
Для заправки:

часник – 2-3 зубчики
волоські горіхи – 0,5 склянки
петрушка – 1/2 пучка
оливкова олія – 1ст.л.
Покроковий рецепт приготування кабачків

Кабачки ріжемо великими шматками, солимо і даємо стекти соку. Обсмажуємо на сильному вогні на соняшниковій олії у великій сковороді, в один шар. Кабачки повинні обсмажитися й не розвалитися.

Для заправки:

Подрібнити горіхи качалкою, нарубати дрібно петрушку, часник пропустити через чеснокодавку. Додати 1 ст.л. оливкового масла і все добре перемішати.

Заправку виливаємо в кабачки і обережно перемішуємо. Смачно, як в теплому, так і в холодному вигляді. Смачного

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *