28 Квітня, 2025
Це дуже смачно! Домашня ковбаса – у магазині таку не знайти, тому зберігайте та радуйте своїх рідних

Це дуже смачно! Домашня ковбаса – у магазині таку не знайти, тому зберігайте та радуйте своїх рідних

ДОМАШНЯ  КОВБАСА. Це дуже смачно! У магазині таку не знайти, тому зберігайте та радуйте свої смакові відчуття

Продукти:

 Свинина (у мене окіст) 800 г

Курка філе 200 г

Часник 3-4 зубчики Ковбасна оболонка свиняча

Посолочна суміш на 1 кг м’яса:

  • Сіль 1 ч. л
  • Сіль нітритна 1 ч. л
  • Гострий червоний перець за смаком
  • Чорний мелений

ПРИГОТУВАННЯ:

Свинину подрібнити на м’ясорубці, а курку нарізати кубиком для гарного розрізу

Додати давлений часник і посолочну суміш.

Добре вимішати, до появи білих ниток.

Прибрати у холодильник на 40-45 хвилин

Ковбасну оболонку замочити за інструкцією на упаковці (15 хвилин у теплій воді)

І начинити фаршем за допомогою м’ясорубки із спеціальною насадкою чи кондитерського мішка.

Викласти ковбасу на змащену олією решітку і запікати 1 годину при 80 гр. С, потім поставити лист з водою під решітку і запікати ще 2-3 години при 80 гр.

Готові ковбаски охолодити в крижаній воді 15 хвилин, обсушити рушником і прибрати до холодильника дозрівати на 12 годин

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *