Простий і без вишукувань – мій улюблений салат.
Покроковий рецепт приготування страви:
Беремо дві відварені моркви. Якщо трохи підготувати їх, це буде лише краще. Зазвичай я готую моркву в мікрохвильовій печі: максимальна потужність, 4 хвилини. Потім ріжу на маленькі кубики.
Далі йдуть огірки. Винятково мариновані, із кисло-солодким смаком.
Огірки ріжу приблизно такими ж кубиками, як моркву.
Крім цього, беремо два варені яйця і подрібнюємо.
Тепер з’єднуємо всі компоненти. У глибоку миску складаю яйця, додаю туди консервовану квасолю. Відливаю воду, квасолю промиваю.
Потім додаю моркву та огірки.
У цей салат чудово підійде свіжа зелень: додаю кріп. Щоб було гостріше, пара часточок часнику.
Приправляю салат сіллю та перцем.
Додаю 3 столові ложки майонезу. Часто роблю майонез удома. Хоч і в магазинах багато смачного, але що насправді в ньому?
Добре перемішую, і салат готовий! Чудовий вибір на кожен день. Усього 10 хвилин, і частування на столі.
Ось що нам знадобиться:
Морква варена – 2 шт.
Огірки мариновані – 3 шт (середнього розміру)
Яйця – 3 шт
Квасоля консервована біла – 1 банка (250 гр)
Зелень – кріп
Часник – 2-3 зубчики
Сіль, перець за смаком
Майонез – 3 ст.л