Чудово смачний салат із базових інгредієнтів, який ідеально підійде як для святкового застілля, так і для вечері. Його простота та смак зачаровують, так що я роблю його двічі на день! Спробуйте, і ви будете у захваті! Настільки чудово, що зникає за секунди. Гарантую у Вас попросять цей рецепт. Раджу спробувати!
Покроковий рецепт приготування страви:
Для початку, промиємо м’ясо, приберемо все непотрібне і наріжемо невеликими шматочками.
Потім посиплемо сіллю, додамо паприку, 6 ложок соєвого соусу, ретельно все перемішаємо.
М’ясо укутаем у плівку і залишимо маринуватися на пару годин або, ідеально, на всю ніч.
На розігріту сковороду налийте олію, обсмажте 5-7 хвилин до готовності.
Промиємо квасолю, я віддаю перевагу готовій з банки. Червона квасоля виглядає привабливіше, але смак залишається однаковим.
Після обсмажування м’яса закриємо сковороду кришкою і тушкуємо ще 10 хвилин на слабкому вогні, щоб м’ясо стало м’якшим.
Тим часом наріжемо огірок тонкими смужками.
М’ясу даємо трохи охолонути, забиравши зайвий жир сухою серветкою.
Наріжте на зручні для вас шматочки.
У велику миску покладіть огірки, м’ясо та квасолю.
Додайте моркву по-корейськи, попередньо посічену.
Приправте сметаною чи майонезом. Добре перемішайте та сервіруйте.
Так просто і швидко виходить неймовірно смачний салат! Яка ваша думка про цю страву? Приємного вам апетиту!
Ось що нам знадобиться:
М’ясо – 350 г
Морква по-корейськи – 250 г
Огірок – 1 шт.
Квасоля консервована – 430 г (1 б.)
Соєвий соус – 6 ст.л.
Паприка – 2 ч.л.
Сіль, майонез або сметана