8 Квітня, 2025
Цю закуску з’їдають швидше, ніж вона встигає охолонути: готується лише з трьох інгредієнтів

Цю закуску з’їдають швидше, ніж вона встигає охолонути: готується лише з трьох інгредієнтів

Цей рецепт закуски, швидше за все, не здивує вас своїми компонентами, тому що в ньому використовуються звичайні продукти. Однак я впевнена, що ви ще не пробували поєднувати та подавати їх таким чином! Сьогодні ми будемо готувати маленькі рулетики або закусочні булочки на шампурах – назвіть їх як завгодно, або запропонуйте свій варіант в коментарях. Рецепт дуже простий, але важливо не забути розморозити тісто наперед.

Покроковий рецепт приготування страви:
Тонко розкачуємо листкове тісто без дріжджів до утворення прямокутника прямо на пергаменті для випікання. Чим тонше тісто, тим швидше воно буде готовим. Однак воно не повинно бути надто тонким, щоб утримувати начинку. Поступово розподіляємо на тісті плавлений сир, який я нарізала квадратами для зручності.

Поверх сиру укладаємо шари сирокопченого бекону з перекриттям. Можете замінити його звичайною ковбасою, сиром із зеленню або будь-якою іншою начинкою до смаку.

Попередньо нагріваємо духовку до 190 °C.

Тепер нарізаємо рулет і нанизуємо кожен шматочок на шпажку. У разі відсутності шпажек, просто розріжте рулет на шматки завтовшки 2-3 см.

Папір для випікання змащувати не потрібно. Викладаємо наші рулетики на лист, покритий пергаментом, і відправляємо в розігріту духовку до готовності тіста, у мене це зайняло приблизно 20-30 хвилин.

Закуска готова! Хрумке тісто і солонувата начинка створюють ідеальне поєднання. Подавати їх можна з часниковим соусом чи кетчупом. Рекомендую готувати втричі більше, оскільки ці апетитні рулетики зникають зі столу миттєво!

Не забудьте залишити коментарі з вашими враженнями про рецепт!

Ось що нам знадобиться:
листкове без дріжджове тісто – 200 г
сир – 1 упаковка
бекон – 200 г

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *