Готуємо приголомшливу закуску на зиму – болгарський перець в гірчиці. Якщо хочете здивувати і потішити своїх гостей, обов’язково приготуйте такий перець!

Рецепт
Нам знадобиться:
- 3 кг болгарського перцю
- 1 літр води
- 250 мл оцту
- 4 ст.л. цукру
- 2 ст.л. солі
- 4 зубч. часнику
- 3-4 лаврових листки
- 1 ч.л. чорного перцю горошком
- 6 шт. запашного перцю
- 1 літр гірчиці (ніжною)
- 1 літр соняшникової олії
- 1 л. води+
- 250 мл оцту ,цукор,сіль, часник,лавровий лист, доводимо до кипіння і бланшируємо рецець,попередньо порізати на полоски
- потім сціджуємо рідину,перець охолоджеємо
- Беремо гірчицю з олією збиваємо блендером і додаємо до перцю….все змішуємо з перцем
Накидаємо у стерилізовані банки і готово.
Смачного