У сезон часто готую цю смакоту для своїх рідних. Їдять усі, і дорослі, і діти
Ділюся рецептом приготування:
Кабачок мию, просушую і натираю на великій терці.
Додаю курячий фарш, яйця, подрібнений часник. Солю до смаку. Додаю паприку для гарного кольору, приправу для фаршу, чорний перець та дрібно нарізану петрушку. Все добре перемішую.
Беру вівсяні пластівці і подрібнюю їх у блендері. Подрібнені вівсяні пластівці додаю до фаршу і добре перемішую.

Можна дати фаршу трохи постояти, щоб пластівці набрякли, але можна і відразу смажити
У сковороду наливаю олію і добре прогріваю її.
Мокрою ложкою беру необхідну кількість фаршу і викладаю на сковороду, формуючи котлетки. Накриваю кришкою і смажу на середньому вогні з двох боків до золотистого кольору
Коли всі котлетки готові, протираю сковороду серветкою, щоб прибрати всю олію. Викладаю всі котлети знову до сковороди, додаю гарячу воду, накриваю кришкою і тушу на маленькому вогні 5-7 хвилин. За цей час котлетки добре пропарюються і стають пишними, соковитими та ніжними.

Інгредієнти:
- Кабачок – 1 шт. (500 р.)
- Фарш курячий – 500 г.
- Яйця – 2 шт.
- Сіль – 2/3 ч.л. (за смаком)
- Паприка – 1 ч.л.
- Чорний перець за смаком
- Часник – 1-2 зубчики
- Петрушка – 20 г.
- Вівсяні пластівці – 120 г. (1 ст. 250 мл.)
- Соняшникова олія для смаження