На 1 л банку:
листя чорної смородини
лавровий лист – 1 або 2 шт.
перець горошком – 10 шт.
гвоздика – 2 шт.
болгарський перець за смаком
парасолька кропу
лист хрону
сіль – 2 ч. л.
цукор – 2 ст. л.
оцет 70% – 0,5 ч. л.
кориці на кінці ножа.
Банки простерилізуйте. Помідори ретельно вимийте та обсушіть. Зелень також промийте та обсушіть.
На дно банки поміщаємо спеції та приправи. Щоб помідори не потріскалися, проколіть їх зубочисткою.
Приготуйте маринад. Залийте ним помідори, накрийте кришками та залиште остигати.
Вдруге залийте маринадом. Перед тим як закрити кришками банки, додайте в кожну банку корицю на кінчику ножа. Кориця додасть незвичайний смак помідорам. Результат просто чудовий. Переверніть помідори, щоб перевірити герметичність. Бажаю вдалих заготовок