23 Листопада, 2024
Чому квашена капуста стала м’якою: 3 поширені помилки

Чому квашена капуста стала м’якою: 3 поширені помилки

Популярна закуска тільки в тому випадку може вважатися ідеальною, якщо господині вдалося зберегти хрустким овоч.

Але через деякі помилки в процесі приготування хрускіт зникає.

Про які недоліки важливо пам’ятати?
Цукор
Невелика кількість цукру дозволяє приготувати смачнішу закуску. До того ж це дозволяє прискорити процес приготування страви.

Але варто враховувати, що кількість цукру має бути помірною. Якщо ввести дуже велику кількість компонента, то квашена капуста вийде м’якою.

Порушення температурного режиму у процесі приготування
Капуста вкрай “вибаглива” до організації температурного режиму. Якщо показники опустяться нижче 20 градусів або піднімуться вище 25 градусів, то про хрустку закуску можна буде забути.

Тому намагайтеся знайти для капусти ідеальне місце.

Зберігання
Досвідчені кулінари вважають, що тільки два місця можна назвати повною мірою підходящими для зберігання вже готової капусти – це льох і холодильник.

У решті випадків навіть хрумка капуста почне ставати все м’якшою з кожним днем.
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *