Печиво з сирного тіста виходить м’яким і повітряним. Тісто готується з простих інгредієнтів і особливих складнощів в рецепті немає. Щоб печиво було ніжним і однорідним, попередньо розбийте грудочки сиру за допомогою погружного блендера. Порадуйте рідних і близьких такою чудовою і корисною випічкою.
За матеріалами Мандаринка
Потрібні інгредієнти
- 250 гр борошна
- 250 гр напівжирного домашнього сиру
- 250 гр вершкового масла
- 1 пакетик ванільного цукру
- 1 яйце
- джем для начинки
- цукрова пудра для посипання
- 1 чайна ложка вершкового масла
- темний шоколад
В першу чергу в окрему ємність відправляємо сир, яйце і ванільний цукор. Перемішуємо все.
Після чого додаємо вершкове масло і борошно. Руками замішуємо тісто.
Потім розгортаємо його в прямокутний пласт, товщина якого повинна бути 2-3 мм.
За допомогою пензлика покриваємо поверхню джемом і звертаємо в рулет по довгій стороні на два оберти.
Потім відрізаємо і ріжемо невеликими шматочками. Те ж саме робимо в тістом, яке залишилося.
Беремо деко і застеляємо його пергаментним папером. Розміщуємо заготовки і відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 15 хвилин.
Тепер дрібно нарізаємо шоколад і розтоплюємо його на водяній бані. Після чого додаємо вершкове масло і добре перемішуємо до однорідності.
Після закінчення потрібного часу дістаємо готове печиво і залишаємо його трохи охолонути. Потім присипаємо цукровою пудрою і прикрашаємо підготовленим поливанням.