3 Червня, 2025
Щавель в банках. Як правильно його заготовляти, щоб мати завжди свіжу зелень під рукою

Щавель в банках. Як правильно його заготовляти, щоб мати завжди свіжу зелень під рукою

Пропонуємо ознайомитися з дуже корисною та смачною заготовкою – щавель без солі. Його можна додавати в перші страви, запіканки, начинки та багато іншого. Цей інгредієнт відкриє нову палітру смаків у повсякденному меню.

Інгредієнти:

Банки 500 мл;
Кришки для консервування;
Свіжий щавель;
Чиста вода.
Спосіб приготування:

Переберіть від сміття, видаліть стебла, помийте щавель, дайте збігти воді та поріжте на шматки.
Банки помийте, бажано простерилізувати, але можна й так закривати.
У півлітрові банки вкладіть, добре ущільнивши щавель та залийте охолодженою водою. Закатайте стерильними кришками.
Зберігайте в комірці чи холодильнику або на полиці у шафці навіть при кімнатній температурі. Щавель має багато кислоти, яка є консервантом, тому не псується.

Смачного

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *