19 Грудня, 2024
Щоб котлети танули в роті, бабуся навчила додавати в фарш особливий інгредієнт

Щоб котлети танули в роті, бабуся навчила додавати в фарш особливий інгредієнт

У кожної господині є свої секрети приготування соковитих котлет. Є секретний інгредієнт і в курячих котлетки моєї бабусі. Вона мені розповіла, що додає в них терті яблучка. Пропоную вам рецепт ніжних котлет, що тануть у роті

Для приготування котлет за бабусиним рецептом вам знадобиться:

  • 600 грамів курячого фаршу;
  • 1 чайна ложка солі;
  • два яблука;
  • одна фіолетова цибулина;
  • два яйця;
  • два зубчики часнику;
  • трохи чорного меленого перцю;
  • п’ять столових ложок кукурудзяної муки;
  • 100 мілілітрів рафінованої соняшникової олії.

Як приготувати

Спочатку прочистіть цибулю і яблука і наріжте їх маленькими шматочками. Спершу на соняшниковій олії злегка обсмажити цибулю, а потім додайте до нього яблука. Продовжуйте обсмажувати, поки цибуля повністю не приготується

Подрібніть часник. Фарш перемішайте з подрібненим часником і яблучно-цибулевої засмажкою. Вбийте яйце, знову добре перемішайте. Посоліть, поперчіть і знову все ретельно вимішайте.

Сформуйте маленькі круглі котлетки. Обваляйте їх з усіх боків в кукурудзяній муці. Обсмажте на соняшниковій олії з обох сторін

Готові котлетки можна їсти гарячими. До холодних котлет відмінно підійде салат, ваш улюблений соус або будь-який гарнір.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *