8 Серпня, 2025
Щось зовсім нове! Яблучна нутелла на зиму: смакота, яку не порівняєш із звичайним варенням.

Щось зовсім нове! Яблучна нутелла на зиму: смакота, яку не порівняєш із звичайним варенням.

Це смакота, яку ніяк не порівняєш із звичайним варенням. Можна використовувати для приготування різної 
  випічки – булочок, пирогів, млинців, додавати в різні кремові суміші та муси для тортів. Та й просто намащувати на шматок хліба. Приємного перегляду

Нам потрібно:

  • Яблука порізані шматочками – 1800 г
  • Цукор – 500 г
  • Ванільний цукор – 30 г
  • Пудинг шоколадний – 40 г
  • Какао – 80 г
  • Горіхи волоські мелені – 100 г
  • Згущене молоко – 370 г
  • Вода – 150 мл

Процес приготування (відео):

https://youtube.com/watch?v=3kB1p4oG7Mo%3Ffeature%3Doembed%26wmode%3Dopaque

Спосіб приготування 

Яблука почистити від шкірки та насіння. Порізати невеликими шматочками, перекласти в каструлю, залити воду, поставити на вогонь і пропарити 20 хвилин до м’якості. 

нутелла з яблук на зиму
Варені яблука. Фото: Скриншот YouTube @Olena_Irina_Gazdini

Перебити яблука погружним блендером або перетерти через сито, додати какао і цукор, добре перемішати, можна ще раз перебити погружним блендером. 

рецепт нутелли з яблук на зиму
Ялука та какао. Фото: Скриншот YouTube @Olena_Irina_Gazdini

Поставити на вогонь, довести до кипіння і варити 25 хвилин, постійно помішуючи. Готову нутеллу розкласти в стерилізовані банки і закатати стерилізованими кришками.

простий рецепт нутелли з яблук на зиму

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *