Це смакота, яку ніяк не порівняєш із звичайним варенням. Можна використовувати для приготування різної
випічки – булочок, пирогів, млинців, додавати в різні кремові суміші та муси для тортів. Та й просто намащувати на шматок хліба. Приємного перегляду
Нам потрібно:
- Яблука порізані шматочками – 1800 г
- Цукор – 500 г
- Ванільний цукор – 30 г
- Пудинг шоколадний – 40 г
- Какао – 80 г
- Горіхи волоські мелені – 100 г
- Згущене молоко – 370 г
- Вода – 150 мл
Процес приготування (відео):
Спосіб приготування
Яблука почистити від шкірки та насіння. Порізати невеликими шматочками, перекласти в каструлю, залити воду, поставити на вогонь і пропарити 20 хвилин до м’якості.
Перебити яблука погружним блендером або перетерти через сито, додати какао і цукор, добре перемішати, можна ще раз перебити погружним блендером.
Поставити на вогонь, довести до кипіння і варити 25 хвилин, постійно помішуючи. Готову нутеллу розкласти в стерилізовані банки і закатати стерилізованими кришками.