4 Березня, 2025
Яблучний пиріг – пісний рецепт смачної випічки, яку із задоволенням їдять навіть діти!

Яблучний пиріг – пісний рецепт смачної випічки, яку із задоволенням їдять навіть діти!

Дуже смачна, м’яка і ароматна пряник. Народилася ідея спонтанно через необхідність рятувати пиво, що залишилося від рогаликів. Вилити шкода ж. Якщо рідини трохи зменшити, а  борошна додати, то можна наліпити печеньок. Для любителів солодкого  цукру треба додати. Сподобалося всім, навіть синові

Яблучний пряник на пиві
На форму d 24 см

Яблуко 200 г
Пиво безалкогольне 250 г
Цукор 150 г
Сіль щіпка
Олія 50 г
Борошно пшеничне 450 г
Сода 1 ч. л.
Оцет яблучний 1 ст. л.
Родзинки 100 г
Рецепт приготування:

Яблуко очистити, подрібнити блендером разом з пивом, олією, цукром до однорідності.

Додати борошно і погашену соду, перемішати до однорідності.

Додати промиті і обсушені родзинки, ще раз перемішати.

Викласти у форму, змащену олією.

Випікати в розігрітій до 200 гр. духовці близько 50 хвилин. Точний час залежить від духовки.

Готову пряник Остудити і нарізати на квадрати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *