Про цей рецепт я дізналася недавно, і він одразу став моїм улюбленим. Я навіть не очікувала, що зі звичайної моркви можна приготувати такий смачний десерт до чаю. Тепер я готую цю страву всім гостям. Рецепт ідеальний, можете переконатися в цьому
Морквяний пиріг
Інгредієнти:
- Морква – 250 г
- Яйця – 4 шт.
- Олія – 150 мл
- Цукор – 200 г
- Борошно – 250 г
- Розпушувач тіста – 10 г
- Шматочки яблук
Рецепт приготування:
- Сиру моркву чистимо, ріжемо кружальцями, перекладаємо в миску. Додаємо 4 яйця, 150 мл олії.
- Перебиваємо все до однорідної маси погружним блендером. Цей процес може зайняти до 5 хвилин.
- Додаємо до маси цукор, перемішуємо.
- Всипаємо борошно і розпушувач, перемішуємо тісто.
- Скляну форму змащуємо вершковим маслом і виливаємо тісто. Викладаємо шматочки яблук.
- Відправляємо пиріг в розігіту духовку до 180 º на 30 хвилин.
- Готовий пиріг посипаємо цукровою пудрою.
Смачного!