7 Січня, 2025
Яйця збиваю з морквою і готую справжню смакоту: ділюся улюбленим рецептом

Яйця збиваю з морквою і готую справжню смакоту: ділюся улюбленим рецептом

Про цей рецепт я дізналася недавно, і він одразу став моїм улюбленим. Я навіть не очікувала, що зі звичайної моркви можна приготувати такий смачний десерт до чаю. Тепер я готую цю страву всім гостям. Рецепт ідеальний, можете переконатися в цьому

Морквяний пиріг

Інгредієнти:

  • Морква – 250 г
  • Яйця – 4 шт.
  • Олія – 150 мл
  • Цукор – 200 г
  • Борошно – 250 г
  • Розпушувач тіста – 10 г
  • Шматочки яблук

Рецепт приготування:

  • Сиру моркву чистимо, ріжемо кружальцями, перекладаємо в миску. Додаємо 4 яйця, 150 мл олії.
  • Перебиваємо все до однорідної маси погружним блендером. Цей процес може зайняти до 5 хвилин.
  • Додаємо до маси цукор, перемішуємо.
  • Всипаємо борошно і розпушувач, перемішуємо тісто.
  • Скляну форму змащуємо вершковим маслом і виливаємо тісто. Викладаємо шматочки яблук.
  • Відправляємо пиріг в розігіту духовку до 180 º на 30 хвилин.
  • Готовий пиріг посипаємо цукровою пудрою.

Смачного!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *