8 Жовтня, 2025
Який тільки вігляд! Салат “Святковий”: неймовірно ніжний смак та готується простіше простого.

Який тільки вігляд! Салат “Святковий”: неймовірно ніжний смак та готується простіше простого.

Хочу поділитися з вами цікавим салатом, який ідеально підходить до вина та шампанського. Вже кілька років готую його на святковий стіл, ще жодного разу не пошкодувала, подобається всім та завжди з’їдається без залишку.

Ось що нам знадобиться:
Майонез.
Копчена куряча грудка – 1/2 шт.
Зелена цибуля – 20 гр.
Варені яйця – 3 шт.
Консервований ананас – 1/2 банки.
Волоські горіхи – 50 гр.
Сир твердий – 150 гр.
Для прикраси – свіжий кріп, горіхи, зерна граната.
Покроковий рецепт приготування страви:

  1. На дно тарілки для салатів попередньо змащену майонезом викладаємо рівним шаром копчену курячу грудку нарізану дрібним кубиком, посипаємо зеленою цибулею і змащуємо майонезом.
  2. Наступним шаром викладаємо подрібнені варені яйця та змащуємо майонезом.
  3. Консервовані ананаси нарізаємо дрібним кубиком, викладаємо наступним шаром, посипаємо подрібненими волоськими горіхами і додаємо майонез.
  4. Посипаємо салат сиром натертим на дрібній тертці, змащуємо майонезом, прикрашаємо волоськими горіхами, свіжим кропом та зернами гранату.
  5. Забираємо салат у холодильник на пару годин і потім подаємо до столу. Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *