15 Березня, 2025
Яку спецію обов’язково потрібно додати до квашеної капусти.

Яку спецію обов’язково потрібно додати до квашеної капусти.

Незважаючи на всю різноманітність приправ, які можна зустріти в сучасних магазинах, не кожна з них може похвалитися універсальністю.

Але саме така якість присутня у знайомого всім кмину.

Саме ця спеція стане ідеальним доповненням для квашеної або тушкованої капусти, приготованої із кислої капусти і навіть для домашнього хліба.

Любителі цієї прянощі використовують мелений кмин у картопляному пюре, при приготуванні свинини чи плову.

Кмин здатний розкрити смак страв, приготованих з капусти і не тільки.

Втім, є одне правило, якого неодмінно варто дотримуватися в тому випадку, якщо ви вирішили побалувати себе та рідних квашеною капустою з кмином.

Воно полягає в тому, щоб не перестаратися з ароматними зернятками. В іншому випадку ви ризикуєте забити смак основного інгредієнта ефірними оліями.

До речі, крім кмину можна використовувати ще один такий самий несподіваний інгредієнт – карамелізовану цибулю. Як запевняють господині, які спробували таке поєднання, воно стане справжнім відкриттям при приготуванні квашеної капусти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *