Ось три смачні рецепти капусти, які порадують ваших близьких!
Капуста швидкого приготування
Ця капуста зберігається недовго, тому готуйте в невеликих кількостях
Це Вас може зацікавити:
Інгредієнти:
- Капуста
- Буряк — 1 шт.
- Перець стручковий — 1 шт.
- Корінь селери — 1 шт.
- Часник — 5 зубчиків
- Вода — 1000 мл
- Сіль — 30 г
- Оцет — 100 мл
Приготування:
- Нашаткуйте овочі та щільно складіть у банку.
- Закип’ятіть воду з сіллю та оцтом і залийте капусту.
- Через добу поставте банку в холодильник.
Смачного!
Це Вас може зацікавити:
Капуста з солодким перцем
Цей рецепт додасть капусті особливого аромату та смаку.
Інгредієнти:
- Капуста — 1000 г
- Червоний солодкий перець — 1 шт.
- Часник — 5 зубчиків
- Морква — 1 шт.
- Сушений кріп — дрібка
- Мелений чорний перець — ½ ч. л.
- Олія — 50 мл
- Вода — 1000 мл
- Оцет — 100 мл
- Сіль — 30 г
- Цукор — 30 г
Приготування:
- Нашаткуйте капусту, наріжте перець соломкою, натріть моркву на великій тертці, а часник наріжте слайсами.
- Перемішайте овочі та щільно складіть у банку.
- Закип’ятіть воду з сіллю, цукром та спеціями, залийте капусту.
- Залиште настоюватися на 10 годин.
Смачного!
Капуста з кмином та яблуком
Ця капуста просто тане в роті!
Інгредієнти:
- Капуста — 3 качани
- Морква — 3 шт.
- Яблука — 3 шт.
- Кмин — 3 ст. л.
- Журавлина — 3 ст. л.
- Сіль — 180 г
Приготування:
- Нашаткуйте капусту, натріть моркву, а яблука наріжте кільцями.
- Перемішайте капусту з морквою та сіллю.
- Обсмажте кмин на сухій сковороді кілька хвилин, потім розтолочіть його.
- Викладайте овочі в банку пошарово: морква з капустою, кмин, яблука та журавлина.
- Поставте зверху вагу та залиште капусту на пару днів у теплому місці.
Смачного!