19 Вересня, 2024
Як виглядає чоловік і троє дітей Лілії Подкопаєвої: сина всиновила, а доньок народила з різницею у 12 років

Як виглядає чоловік і троє дітей Лілії Подкопаєвої: сина всиновила, а доньок народила з різницею у 12 років

Видатна гімнастка Лілія Подкопаєва вже багато років проживе в США, де вийшла заміж і стала мамою втретє. Як виглядає чоловік і діти Подкопаєвої – далі в матеріалі.

Лілія Подкопаєва показала рідкісне фото з чоловіком і трьома дітьми

Лілія Подкопаєва досягла приголомшливих висот у спорті. Вона отримала 45 золотих, 21 срібних і 14 бронзових медалей. Та особисте життя Подкопаєвої складалося не так легко, як кар’єра у спорті

Лілія вперше вийшла заміж за донецького бізнесмена Тимофія Нагорного. Вони відразу почали планувати поповнення у родині і мріяли стати батьками. Втім, завагітніти Подкопаєвій не вдавалося: лікарі поставили їй діагноз безпліддя. Тоді подружжя вирішили всиновити дитину. У 2006 році вони взяли в сім’ю 8-річного хлопчика Вадима.

Після всиновлення дитини трапилося диво: Лілія завагітніла. Так, через рік на світ з’явилася перша донька Лілії Кароліна.

Перший шлюб Подкопаєвої тривав всього 3 роки і закінчився гучним скандалом. Подружжя ще довго судилися за опіку над дітьми і це активно “смакували” у пресі. Тоді Подкопаєва вирішила, що більше не буде розповідати на загал про своє особисте життя.  Саме тому публіка ще 2 роки не знала, що гімнастка у 2011 році вийшла заміж вдруге за Віктора Костирка. Та і цей шлюб Лілії закінчився розлученням.

Свого третього чоловіка Лілія Подкопаєва зустріла в Америці. Чоловік на ім’я Ігор Дубинський останні 20 років живе в США, хоча сам він родом із Києва. Закохані одружилися і наважилися на ще одну дитину. Подклпаєва народила доньку Евеліну у 2019 році.

Лілія Подкопаєва запевняє, що всіх своїх трьох дітей любить однаково і ніколи не виділяла прийомного сина. За словами гімнастки, усиновлення – це складний шлях, але це шлях, на якому ти свідомо плануєш стати мамою і береш відповідальність за маленьку душу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *