10 Вересня, 2024
Як зараз виглядає хвора на рак Кейт Міддлтон: принцеса Уельська записала відео

Як зараз виглядає хвора на рак Кейт Міддлтон: принцеса Уельська записала відео

Кейт Міддлтон рідко з’являлася на публіці під час лікування від раку. Але після закінчення Олімпіади-2024 принцеса Уельська разом з чоловіком Вільямом записала спільне відео, в якому представники королівської родини звернулися до британських олімпійців.

Про це пише РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на публікацію в офіційному обліковому записі принца і принцеси Уельських в Instagram.

На відео Кейт і Вільям вихваляють збірну Великої Британії, яка посіла сьоме місце у загальному медальному заліку за підсумками Ігор в Парижі, за “неймовірне досягнення”.

Скриншот з відео

“Кожен спортсмен продемонстрував величезну самовіддачу та пристрасть. Ви змусили нас усіх пишатися!” – кажуть Кейт і Вільям.

Також подружжя додало, що вони чекають ще більшого від британських атлетів на Паралімпійських іграх, які стартують у столиці Франції 28 серпня і триватимуть до 8 вересня.

Скриншот з відео

“Від усіх, хто дивився Олімпіаду вдома, вітаємо команду Великої Британії”, – сказала Кейт, яка відійшла від виконання державних обов’язків, на відео.

Скриншот з відео

“Всі молодці! Ми зробили це. Ви надихаєте всіх нас”, – звернувся до спортсменів Вільям.

Додамо, що у ролику також знялися багато знаменитостей, зокрема екс-футболіст Девід Бекхем та репер Снуп Догг.

Зазначимо, що дане відео стало першою публічною появою мами трьох дітей на публіці з моменту відвідування Trooping the Color на початку цього року – заходу, присвяченому дню народження короля Чарльза.

Що відомо про хворобу Кейт Міддлтон

У березні принцеса Уельська повідомила, що лікується від раку, який у неї виявили під час планової операції на черевній порожнині.

Тоді британські ЗМІ писали, що Вільям був “спустошений” цією шокуючою новиною, і у нього було розбите серце, адже його батько, король Чарльз, також бореться з раком.

У емоційній телевізійній заяві, підтверджуючи свій діагноз, Міддлтон говорила про “неймовірно важкі пару місяців для всієї родини”.

Але разом з тим жінка продемонструвала величезну стійкість, підтримавши тих, хто також бореться з тією ж хворобою.

“Для всіх, хто зіштовхнувся з цією хворобою. Будь ласка, не втрачайте віри і надії. Ви не самотні”, – сказала принцеса у зверненні.

Зараз Кейт проходить профілактичну хіміотерапію. Судячи з усього, процес відбувається успішно. Принаймні нині 41-річна Міддлтон виглядає дуже добре.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *