Рекомендуємо ознайомитися, як можна продовжити життя зірваної з грядки петрушки або кропу. Вони залишаться свіжими через кілька тижнів.
Налийте в склянку або банку половину ємності води. Після цього поставте в неї зелень, і накрийте пакетом. Зафіксуйте пакет за допомогою гумки для грошей. Чим щільніше буде одягнена гумка, тим менше повітря потрапить до зелені. У цьому і весь секрет, зелень не псуватиметься, бо в такому пакеті повітря майже немає. Надішліть банку із зеленню в холодильну камеру.
Можна кінці зелені обгорнути вологою ганчіркою, покласти у пластиковий контейнер та відправити в холодильну камеру.
Спробуйте зберегти зелень такими способами, і ви будете вражені результатом.