Ну яке літо може обійтися без солодкої, вареної кукурудзи
Секрети правильного приготування допоможуть на деякий час повернутися в дитинство і спробувати літній делікатес.
Кукурудза має бути молодою, а зерна яскравими, соковитими, і великими. Очищення повинні щільно прилягати до початку і не бути млявими. Інформує Майстерня ідей.
Зніміть верхнє листя, залишивши лише один шар. Знизу качана приберіть лушпиння, щоб побачити зерна. Можна взагалі зняти все листя. Потім слід закип’ятити воду, і трохи посолити. Варто врахувати, що сіль може зробити сухою кукурудзу. Молоді качани варіть близько 25 хвилин, а старі близько двох годин. Перед вживанням кукурудзу варто трохи охолодити, помазати вершковим маслом, сиром та спеціями до смаку.
Ось так просто можна приготувати смачну кукурудзу.