19 Липня, 2025
Як правильно зварити молоду кукурудзу, щоб була смачною та м’якою.

Як правильно зварити молоду кукурудзу, щоб була смачною та м’якою.

Ну яке літо може обійтися без солодкої, вареної кукурудзи

Секрети правильного приготування допоможуть на деякий час повернутися в дитинство і спробувати літній делікатес.

Кукурудза має бути молодою, а зерна яскравими, соковитими, і великими. Очищення повинні щільно прилягати до початку і не бути млявими. Інформує Майстерня ідей.

Зніміть верхнє листя, залишивши лише один шар. Знизу качана приберіть лушпиння, щоб побачити зерна. Можна взагалі зняти все листя. Потім слід закип’ятити воду, і трохи посолити. Варто врахувати, що сіль може зробити сухою кукурудзу. Молоді качани варіть близько 25 хвилин, а старі близько двох годин. Перед вживанням кукурудзу варто трохи охолодити, помазати вершковим маслом, сиром та спеціями до смаку.

Ось так просто можна приготувати смачну кукурудзу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *