Нижче наводиться рецепт приготування неймовірно смачної підливи з грибів. Це пісна страва, яка підійде для столу на Святий вечір.
3а матеріалами Школа Життя
Інгредієнти:
- 1 склянка пшеничного борошна;
- 150 грамів сушених грибів;
- 1 щіпка меленого перцю;
- 1 цибулина;
- 70 мл олії;
- 1 щіпка солі.
Як приготувати:
Цибуля дрібно нарізується та смажиться на олії.
Гриби замочуються у воді протягом 30 хв. Потім потрібно злити воду.
Гриби залити чистою водою та варити протягом 30 хв. Потім додається сіль.
Гриби проціджуються та кладуться в обсмажену цибулю (грибну юшку слід відставити). Додати перець та готувати ще кілька хвилин.
Борошно висипати на пательню, після чого смажити, помішуючи, поки воно не набуде карамельного кольору.
Борошно та олія додаються в каструлю. Влити юшку з грибів та готувати, постійно помішуючи, до однорідності. Потім посолити та поперчити.
Зверху викладаються гриби з цибулею.
Смачного!