Ми називаємо цей варіант, найледачішим, тому що самому нічого не потрібно робити.
Пропонується зазвичай завжди 2 варіанти підготовки капустяного листя.
Існує кілька варіантів,1 варіант скористатися мірохвильовою піччю, 2 варіант традиційний, в окропі, але не всі знають, що є ще 3 варіант.
3 варіант найпростіший і не вимагає Вашої уваги. Беремо качан капусти кладемо його в морозильну камеру, потім дістаємо з морозильної камери, даємо розтанути і розбираємо на листочки.
Також пригадаємо вам варіант, ще з давніх давен, колись зрубували капусту, завжди залишали качани капусти на морозі на вулиці, а взимку, коли треба заносили додому і робили голубці.
Також поділимася з вами “лайфхаком”. З осені готуємо капустяне листя для голубців голубців традиційним способом, в окропі, потім акуратно укладаємо їх у пакетики для заморозки і відправляємо в морозильну камеру, дістаємо коли необхідно, розморожуємо і робимо голубці. Дуже зручно, один раз поклопотався, зате потім без проблем можна готувати голубці всю зиму.
Кому як зручніше, як то кажуть “кожен за своїм…”