17 Вересня, 2025
Як смачно приготувати мариновану цибулю за 2 хвилини. У салат, до м’яса, оселедця і інше.

Як смачно приготувати мариновану цибулю за 2 хвилини. У салат, до м’яса, оселедця і інше.

Весь секрет полягає не в маринаді, а саме в технології. Така цибулька готується набагато простіше, чим здається, ніяким маринадом заливати не потрібно.

Цибуля виходить хрумка, прозора, зовсім не гірчить, саме такою як ви любите. Та й готувати її настільки швидко, що за 2 хвилини вона буде вже готова. Бездоганно поєднується з шашликом та оселедцем. Таку цибулю можна додавати в салат і в інші страви.

Нам знадобиться:
Цибулина 1 велика.
Кип’яток
Крижана вода
Сіль, цукор
Оцет 9%
Покроковий рецепт приготування:

  1. Наріжте цибулину, як вам потрібно. Півкільцями чи тонкими четвертинками.
  2. Залийте цибулю кип’ятком і помішуйте ложкою. Тримайте цибулю в кип’ятку, поки не з’явиться неприємний запах.

Піде десь хвилина.

  1. Відразу через сито промийте її крижаною водою.
  2. Додайте сіль та цукор за смаком. У мене пішло десь 1/2 ч.л. солі та 1 ч.л. цукру. Мені подобається цибуля солодша, тому у мене пропорції 1:2 . Орієнтуйтеся на власний смак.
  3. Додати оцет 9% за смаком. В мене на 1 велику цибулину 2 ст.л.
  4. Обережно перемішайте. Ложкою, рукою, але сильно не мніть. Зелень можна додати за бажанням.

Ось і весь секрет приготування хрусткої, смачної цибулі до будь-якої страви!

З такою цибулею я готувала баклажани

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *