15 Квітня, 2025
Я була приємно здивована, що капуста і печінка так гармонують один з одним – тепер це наша улюблена страва

Я була приємно здивована, що капуста і печінка так гармонують один з одним – тепер це наша улюблена страва

Печінка з капустою

Ми всією сім’єю полюбили цю страву і часто тепер готую її на обід або на вечерю, хто ще не пробував дуже рекомендую урізноманітнити своє меню ціїю смакотою!

Інгредієнти:
Капуста 500 грам
Печінка 400 грам
Морква 1 шт
Цибуля половинка
Томатна паста 1 ст. л.
Пучок петрушки
Олія
Спеції та сіль за смаком
Приготування:
Всі овочі добре промиваємо і очищаємо.

Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, а моркву натираємо на великій тертці.

Капусту шаткуємо якомога дрібніше.

У сковороду з невеликою кількістю олії відправляємо моркву та цибулю, смажимо пару хвилин і додаємо капусту.

Додаємо сіль, спеції та томатну пасту, смажимо капусту на невеликому вогні 15 хвилин.

Курячу печінку промиваємо, обрізаємо плівочки і розрізаємо навпіл.

Добавляем в сковороду до капусти зменшуємо вогонь і тушкуємо близько 15 хвилин, періодично помішуючи.

Наприкінці додаємо подрібнену зелень і подаємо на стіл

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *