Печінка з капустою
Ми всією сім’єю полюбили цю страву і часто тепер готую її на обід або на вечерю, хто ще не пробував дуже рекомендую урізноманітнити своє меню ціїю смакотою!
Інгредієнти:
Капуста 500 грам
Печінка 400 грам
Морква 1 шт
Цибуля половинка
Томатна паста 1 ст. л.
Пучок петрушки
Олія
Спеції та сіль за смаком
Приготування:
Всі овочі добре промиваємо і очищаємо.
Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, а моркву натираємо на великій тертці.
Капусту шаткуємо якомога дрібніше.
У сковороду з невеликою кількістю олії відправляємо моркву та цибулю, смажимо пару хвилин і додаємо капусту.
Додаємо сіль, спеції та томатну пасту, смажимо капусту на невеликому вогні 15 хвилин.
Курячу печінку промиваємо, обрізаємо плівочки і розрізаємо навпіл.
Добавляем в сковороду до капусти зменшуємо вогонь і тушкуємо близько 15 хвилин, періодично помішуючи.
Наприкінці додаємо подрібнену зелень і подаємо на стіл