7 Липня, 2024
Антициклон Ziggi йде до України: синоптик розказала, що буде з погодою

Антициклон Ziggi йде до України: синоптик розказала, що буде з погодою

Температура повітря, за словами синоптика Наталки Діденко, починає надолужувати літні можливості,пише уніан

У вівторок, 18 червня, на погоду в Україні впливатиме антициклон. Завдяки йому опадів майже не буде, а температура підвищиться. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

“Вівторок дасть передихнути від дощів. Тобто, більше в Україні буде сухої погоди, бо антициклон Ziggi постарається”, – каже синоптик.

Проте, за її даними, хвости атмосферних фронтів зумовлять сьогодні періодично дощ та грозу на Сумщині, Харківщині, Волині, Рівненщині та ввечері 18 червня на Чернігівщині, Житомирщині та Київщині.

ВІДЕО ДНЯPlay Video

“Температура повітря починає надолужувати літні можливості”, – каже Наталка Діденко.

Так, сьогодні в Україні повітря прогріється до +26…+31, на Сумщині, Харківщині та Чернігівщині буде трохи свіжіше, +23…+26 градусів.

Погода у Києві – прогноз синоптика

У Києві сьогодні переважатиме погода без опадів, тільки ввечері можливий дощ з грозою. Температура повітря протягом дня досягне +27 градусів.

“Хоча й дощі серйозні малоймовірні, проте насичене вологою від нещодавніх злив повітря буде парким, густим, буде важкувато дихати, ніби мінікрапельки води висітимуть у повітрі”, – додала Наталка Діденко.

Погода в Україні

За прогнозом синоптика Ігоря Кібальчича, сьогодні вдень на півночі лівобережжя та місцями у центральних областях пройдуть невеликі короткочасні дощі з грозами. Повітря прогріється до +24…+29 °С, а на півдні місцями розігріє до +32 °С.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *