14 Серпня, 2024
“Беріть скільки хочете, платіть скільки зможете”: як львів’янин пpuгoщає охочux яблуками 

“Беріть скільки хочете, платіть скільки зможете”: як львів’янин пpuгoщає охочux яблуками 

“Беріть скільки хочете, платіть скільки можете” — таку акцію організував біля свого будинку львів’янин Олег Баранський, охочі пригощаються яблуками і залишають готівку.

Чоловік розповів Суспільному, чому роздає яблука та як витрачає залишені гроші.

У Львові на вулиці Куликівській Олег Баранський пропонує охочим яблука, гроші можна залишати за бажанням. Таку акцію чоловік організував й минулого року. Цього року, щоб не пропав урожай, вирішив знову зібрати яблука у кошики та поставити біля брами.

“Люди почали приходити брати, просто кидати гроші, кажуть просто за ідею, ми яблук не хочемо і знаєте в нас так на вулиці мене через це і впізнають напевно шо і питають люди, коли будуть яблука, цього року врожай є чи нема тобто воно так скажем так працює”, — розповідає чоловік.

Яблука господар збирає у саду біля хати або ж привозить з дачі. Також збирає урожай з дерева його дідуся, яке привезли з Житомирщини.

“Це не є заробіток. Це є просто таке, знаєте, хобі. Що приємно, що люди кидають дрібні гроші, які ми потім в неділю несемо в церкву, так само кидаємо на “тацу”, – додає чоловік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *