Яйця винятком не є. Але як же хочеться харчуватися і годувати сім’ю тільки тим, що дійсно зміцнює здоров’я і дарує енергію, а не отруює!
Сьогодні будемо вчитися розрізняти фермерські та промислові яйця. Беремо три лотка – один куплений у фермера, другий на ринку, третій в супермаркеті.
Беремо фермерське яйце з першого лотка, розбиваємо на сковороду. Яйце повністю випливає, жовток яскраво-оранжевого кольору
Беремо яйце з лотка з ринку, розбиваємо.
Беремо з супермаркету і вбиваємо туди ж.
А тепер дивіться на колір жовтка – у фермерського яйця він яскраво-оранжевого кольору, два інших блідо-жовті. Помаранчевий колір жовтка свідчить про те, що курка харчувалася добре, в раціоні були омега-3 жирні кислоти, ксантофілл, а яйця містять вітаміни і кислоти. А ось ті, що з блідими жовтками, ніякої користі організму не принесуть.
Так просто! Діліться інформацією з друзями і харчуйтеся правильно!