4 Липня, 2024
Вже з 1 червня: на всіх абонентів Київстар чекають радикальні зміни

Вже з 1 червня: на всіх абонентів Київстар чекають радикальні зміни

У компанії “Київстар” продовжують піклуватися про своїх клієнтів, надаючи все більше комфортних послуг та пакетів, а також впроваджуючи різноманітні акції. Чергові зміни чекають на тих абонентів, які користуються послугою Суперсила – для них збільшиться обсяг наданих у рамках пакету SMS. Про це повідомили на офіційному сайті мобільного оператора.

У Київстарі продовжують розширювати спектр послуг Суперсили. Вже з першого дня літа клієнти компанії зможуть отримувати більше SMS, які можна буде розсилати Україною.

“З 1 червня 2024 р. абоненти Київстару можуть користуватися оновленою Суперсилою з великим обсягом SMS по Україні”, – йдеться у повідомленні Київстару.

Абонентам пропонується більше можливостей, при цьому інші умови Суперсил діятимуть незмінно.

Що зміниться

Слід зазначити, що з 1 травня змінилися умови послуги Суперсила Домашній Інтернет. Так, ця послуга тепер доступна для тарифів підписки ТВІЙ Оптимум та LOVE UA Сила. У той же час клієнти, які обслуговуються за тарифом ТВІЙ Максимум, не зможуть користуватися послугою Суперсила Домашній Інтернет.

У Київстар нагадують клієнтам, що кожен може вибрати один із тарифів ВСІ РАЗОМ, куди включено відразу три послуги: мобільний зв’язок, Домашній Інтернет та ТВ-пакет. Лінійка ВСЕ РАЗОМ дозволяє заощаджувати до 50% вартості всіх трьох послуг порівняно з вартістю оплати кожної окремо та оплачувати тариф одним платежем.

Раніше портал “Стіна” писав, що Київстар готує важливе оновлення для абонентів, незабаром буде запущено новий мобільний код

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *