7 Липня, 2024
Вмикатимуть світло рідко: озвучено нові графіки Screenshot

Вмикатимуть світло рідко: озвучено нові графіки

Через серйозні пошкодження в нашій енергосистемі, енергетики вимушені вдаватися до введення планових відключень світла, екстренних відключень, а також щодня застосовувати погодинні відключення у всіх областях України. Яка ситуація станом на сьогодні, 5 червня, розповіли в Укренерго.

Так от, також в соціальній мережі було оприлюднено таке повідомлення від Yasno:

“Знову з обмеженнями цілий день. Якщо будемо перевищувати їх, то й і з екстреними відключеннями теж. Я розумію, що на вулиці жарко. Але історія така, що вже навіть постачання в об’єкти критичної інфраструктури під час екстрених може перериватися.

Подумайте про це наступного разу, коли будете включати кондиціонер.

Графіки незмінно на місці:

Тепер щодо графіків відключення світла на сьогодні. То як повідомили в Укренерго, погодинні відключення будуть тривати 5 червня впродовж доби, також становлено ліміти і при їх перевищенні обленерго будуть вимикати світло. Ще слід зазначити, що енергетики щодня попереджають і закликають споживачів бути заощадливими, щоб зберегти енергетику, якої й так бракує, бо є наявність дефіциту.

Укренерго оприлюднило таке попередження на сьогодні:

Інформація про відключення 5 червня:

5 червня, дефіцит в енергосистемі прогнозується впродовж всієї доби. Ліміти на споживання електроенергії будуть діяти для кожної області з 00:00 до 24:00, тобто впродовж доби.
При перевищенні лімітів обленерго будуть застосовувати для промислових та побутових споживачів графіки погодинних відключень.
При перевищенні лімітів можливе застосування аварійних відключень для усіх категорій споживачів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *