16 Серпня, 2024
Вона приголомшлива: принцеса Кейт відвідала Вімблдон у пурпуровій сукні та в компанії дочки

Вона приголомшлива: принцеса Кейт відвідала Вімблдон у пурпуровій сукні та в компанії дочки

Принцеса сяяла, коли прибула на фінал Вімблдонського чемпіонату. Це була її друга поява на публіці з того часу, як вона повідомила про свій діагноз,пише тсн

Принцеса Уельська відвідала фінальний день тенісного чемпіонату Вімблдон-2024. Цей захід вона зазвичай не пропускає, оскільки є великою шанувальницею спорту та покровителькою Всеанглійського клубу великого тенісу. Щорічно вона вручає нагороду переможцю.

Принцеса Кейт / © Getty Images
Принцеса Кейт / Фото: Getty Images

Деякий час було під питанням, чи з’явиться Кетрін на заході через свій діагноз, і їй навіть підготували заміну в особі ерцогині Глостерської Біргітти.

Проте лікарі дозволили принцесі відвідати захід, вона з’явилася в королівській ложі зі своєю чарівною дочкою Шарлоттою. На Кейт була розкішна і скромна фіолетова сукня від Safiyaa довжини міді з елегантними складками в зоні грудей. Сукня ідеально підкреслювала її тонку талію. Образ Кейт доповнила брошкою-бантом, яку завжди одягає на цей захід, сумкою нюдового кольору, кількома золотими браслетами та сережками.

Принцеса Кейт / © Getty Images
Принцеса Кейт / Фото: Getty Images

Нагадаємо, що більшу частину останніх шести місяців вона поза полем зору громадськості, оскільки проходить лікування від раку. Принцеса з’явилася лише один раз з того часу, відвідавши Trooping the Colour у червні разом з іншими членами королівської родини, своїм чоловіком та дітьми. Ця її поява на публіці стала другою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *