7 Липня, 2024
Вся чорна і хитається: шанувальники налякані станом 75-річної Алли Пугачової Screenshot

Вся чорна і хитається: шанувальники налякані станом 75-річної Алли Пугачової

Поряд із сином Примадонна йшла помітно погойдуючись, ледве пересуваючи ноги.

Алла Пугачова стала однією з небагатьох російських знаменитостей, які підтримали Україну після повномасштабного вторгнення.  znaj.ua

Зараз Примадонна вже давно не живе в Москві, більше того, її чоловік – Максим Галкін навіть став іноагент0м у Росії. Також Алла Борисівна виховує двох чудових дітей – Лізу та Гаррі – чудово справляючись із роллю молодої матусі. Але, мабуть, роки беруть своє, адже нещодавно Аллу Пугачову помітили у дуже сумному вигляді разом із її сином Гаррі. Зазначимо, що артистці у квітні цього року виповнилося 75 років.

У момент того, коли артистку зняли всюдисущі папарації, Пугачова проводила час на Кіпрі, відвідуючи там різні визначні пам’ятки. Саме під час однієї з таких “вилазок” із сім’єю її і засікли. Тоді вона була в компанії свого сина Гаррі, а дочки Лізи та чоловіка Максима Галкіна поряд не спостерігалося.

Після того, як у соцмережі потрапили кадри, користувачі стали активно обговорювати здоров’я легендарної артистки.

Справа в тому, що поруч із сином Примадонна йшла помітно погойдуючись, ледве пересуваючи ноги. Мабуть, вік уже дається взнаки, про що нагадали користувачі соцмереж. І це незважаючи на те, що Алла Пугачова намагається справляти враження енергійної жінки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *