7 Липня, 2024
Відомий український ведучий назвав свій найбільший заробіток за місяць і що приносить такі доходи Screenshot

Відомий український ведучий назвав свій найбільший заробіток за місяць і що приносить такі доходи

Слава Дьомін також розповів, яку приголомшливу суму йому пропонувала зірка за одне інтерв’ю.

Український ведучий Слава Дьомін зізнався, що йому приносить найбільше грошей. tsn.ua

Так, інтервю’ер розповів, що доволі рідко виступає на приватних заходах, хіба що на благодійних івентах без гонорарів. Водночас Слава доволі активно просуває свій Youtube-канал і зізнається, що він приносить йому найбільші гонорари. Зокрема, знаменитість приголомшив, як одного місяця його команда отримала 200 тис. грн за контент. Окрім того, певну частину доходів Дьоміна також складає його робота як ведучого на радіо.

“Зараз я веду тільки благодійні події, тільки за одну новорічну ніч отримав гроші. Головний мій дохід це монетизація на YouTube. Найбільша сума, яку отримала наша команда, це 200 тисяч гривень на місяць. Також зарплата як ведучого радіо “Люкс ФМ”, – розповів Слава в інтерв’ю “Інформатору Україна”.

Окрім того, Дьомін зізнався, що колись одна зірка пропонувала йому за інтерв’ю з нею близько 10 тис. доларів, проте він відмовився на користь репутації.

“Пропонували, але спілкувалися не зі мною на пряму, а з менеджером й пропонували десь до 10 тисяч доларів”, – приголомшив ведучий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *