7 Липня, 2024
Від 200 до 2000 грн! “ПpиватБанк” попеpедив усіx клієнтів, хто має каpтку Visa

Від 200 до 2000 грн! “ПpиватБанк” попеpедив усіx клієнтів, хто має каpтку Visa

ПриватБанк запустив унікальну програму кешбеків.

У ПриватБанку продовжують дбати про комфорт своїх клієнтів та створюють зручні програми з грошових операцій.

Так, фінансова установа запускає нову програму кешбеків для тих, хто

активно користується переказом коштів за номером телефону.

Про це повідомив прес-секретар банку Олег Серга у Телеграм.

В рамках програми ПриватБанку, яка діятиме з травня і до кінця літа, кожен грошовий переказ від 100 грн за номером телефону в Приват24 на картку Visa стане можливістю виграти кешбек від 200 до 2000 грн та один із 8 iPhone 15.

Згідно з повідомленням члена правління з питань роздрібного бізнесу Дмитра Мусієнка вже понад 4 мільйони клієнтів фінансової установи підключили послугу, завдяки якій можна переказувати гроші на картки за номером телефону та не передавати дані своєї картки.

Здійснення безпечних переказів доступне також і для операцій з карт інших банків, у тому числі закордонних.

Відкрити доступ до послуги ПриватБанку “Переказ коштів по телефону” можна, здійснивши лише кілька дій у мобільному додатку банку “Приват24”.

Для цього потрібно натиснути на своє фото профілю, вибрати розділ “Параметри” та перейти в меню “Платіжні налаштування”, вибрати карту за замовчуванням і натиснути “Встановити”.

Щоб переказати гроші по телефону в мобільному додатку “Приват24” потрібно перейти до сервісів, натиснути “Переказ на картку” і у вікні вибрати одержувача з телефонної книги або ввести його номер телефону замість номера картки. Гроші надійдуть одержувачу онлайн.

Щоб стати учасником програми кешбеків за перекази по телефону з Visa, клієнти банку мають пройти реєстрацію в акції за адресою.

У розіграші кешбеків та Phone 15 бере участь кожен переклад з Visa за телефоном від 100 грн, здійснений у період дії програми.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *