4 Липня, 2024
Гордон поділився інформацією від “супернадійних джерел” у Вовчанську про те, що там відбувається.

Гордон поділився інформацією від “супернадійних джерел” у Вовчанську про те, що там відбувається.

Журналіст Дмитро Гордон розповів, що насправді відбувається зараз у  Харківській області, де настають росіяни.

Росіяни зазнають колосальних втрат під час свого наступу на Харківському напрямку, підтвердив Дмитро Гордон, посилаючись на свої джерела, але прямо не називаючи їх.

Інтерв’ю Дмитра Гордона для Василя Голованова можна переглянути на каналі YouTube.

Журналіст поділився відомою йому інформацією щодо ситуації у Вовчанську: “Щодо боїв у  Харківській області: там дуже багато російських у6ито, дуже багато. Цифри назве наш Генеральний штаб, я не уповноважений це робити, але я знаю від наших джерел у Вовчанську (це керівництво міста), а джерела у мене супернадійні, що там відбувається”.

При цьому Дмитро Гордон описав картину битв на Харківському напрямку:Дякую моєму другу, не називатиму ім’я та прізвище, але він знає, про кого я говорю, тому розповім, що мої джерела говорять. Усеяно російськими тр * па ми все навколо, дуже багато підбито техніки російської, дуже багато 0купантів взято в п0лон. Вони дивні ще в тому плані, що не роблять жодних висновків: знову пішов штурм, пішла піхота та пішли бронемашини.”.

“Так, вони взяли кілька сіл, але ці села й так перебували у сірій зоні. Чи є загроза Харкову? На сьогоднішній день за всіма нашими даними погрози Харкову немає. При цьому не можна скидати з рахунків, що росіяни використовують тактику “випаленої землі” і, звичайно, вони ось цей “російський світ” свій несуть дуже “оригінальним” способом”, – зазначив популярний блогер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *