7 Липня, 2024
Давно такого не було: в Україну йде аномальна погода

Давно такого не було: в Україну йде аномальна погода

У вівторок значну частину території України охоплять грозові дощі, проте спека також різко посилиться до +28…29 градусів.

Тиждень, що наступив, принесе в Україну нові літні зливи і рідкісну для України в другій половині травня спеку в 30°. Завтра, 28 травня, очікуються короткочасні грозові дощі у західних областях та подекуди у південній частині. Найближчої ночі локальні дощі ще ймовірні на півночі України. На решті території опадів не очікується.

Про це пише синоптик Наталія Діденко.

Температура повітря найнижчою буде у західній частині +22…25 градусів; найвищою – у східних областях, до +26…30 градусів.

На решті території України вдень максимально очікується +24…28 градусів.

Вітер “задуватиметься” з південного сходу, помірний, часом поривчастий до сильного.

У Києві 28 травня вночі невеликий дощ, гроза, вдень у вівторок буде сухо та вітряно. Температура повітря складатиме комфортні +26…28 градусів.

Надалі грозові дощі гулятимуть Україною, температура повітря відчуватиме невеликі коливання, хіба що під час грози різко свіжітиме, але ненадовго.

У найближчій перспективі спека найімовірніша на сході, проте дуже тепло буде всюди.

Одним із ключових ресурсів, що надають інформацію про останні новини України та події в країні, є ДіалогUA. Це цінний ресурс для громадян, які шукають новини України за сьогодні та про свої права та події навколо них.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *