7 Липня, 2024
Дехто навіть почав молитися: Зеленський розповів, до чого готуватися з приходом осені та зими Screenshot

Дехто навіть почав молитися: Зеленський розповів, до чого готуватися з приходом осені та зими

“Готуй сани влітку, а віз взимку” – говорить відоме народне прислів’я. Простими словами це означає, що до важливої ​​справи потрібно готуватися ретельно та заздалегідь. Не дивно, що президент України Володимир Зеленський днями провів нараду з урядовцями, Офісом президента та секретарем Ради національної безпеки та оборони з підготовки до майбутнього опалювального сезону.

Так, у своєму зверненні до нації напередодні, 19 червня, Володимир Зеленський заявив, що Україна готує рішення, які зроблять надійнішим проходження нового опалювального сезону.

“Ми повинні повернути реальну енергетичну безпеку у всіх її аспектах і подолати російське ставлення до енергії, до енергоресурсів як до зброї. Це стосується також захисту від російського енерготерору. Світ і в цьому здатний допомогти. Вже до липня ми готуємо перші кроки саме в цьому напрямі”, – заявив він.

Глава держави наголосив, що він уже доручив подати всі деталі щодо того, що може зробити держава, а також на які конкретні напрямки в енергетиці потрібно й надалі мобілізувати партнерів України.

“Ми готуємо рішення, які зроблять надійнішим проходження опалювального сезону і дадуть людям більше можливостей пройти і зараз цей складний період з погляду енергетики, дефіцитів та відключень”, – заявив президент.

джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *