4 Липня, 2024
Джамала втретє стала мамою та показала перше фото новонародженого сина

Джамала втретє стала мамою та показала перше фото новонародженого сина

Виконавиця назвала ім’я синочка.

Українська співачка Джамала втретє стала мамою.tsn.ua

24 травня в одному з київських пологових будинків у виконавиці народився третій син. Радісною звісткою артистка поділилася у фотоблогу. Виконавиця та її чоловік Бекір Сулейманов також назвали ім’я третього синочка – Алім-Сеїт Бекір. Щасливе подружжя також розсекретило параметри малюка.Так, син артистки народився з вагою 3 кіло, а його зріст становить 50 см. Знаменитість опублікувала перше фото синочка, на якому видніються його ніжки.

“24.05.2024. Alim Seit-Bekir Oğlu Süleymanov. Мій третій маленький принц! Я для тебе буду тінню у спекотний день, в холод стану домом, я тебе зігрію сонцем, світлим променем, вогнем. Люблю”, – зворушила підписом фото Джамала.

Джамалу з народженням сина вже встигли привітати чимало зіркових колег і шанувальників у фотоблогу. Так, теплі слова зірці написали Юлія Саніна, Даша Малахова, Дар’я Коломієць та багато інших.

Зазначимо, Джамала разом з чоловіком Бекіром Сулеймановим також виховують сина Емір-Рахмана, який з’явився на світ 27 березня 2018 року, та Селім-Гірая, який народився 19 червня 2020 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *