7 Липня, 2024
Зі “Слуги народу” виключили, а дружина покинула: як живе Микола Тищенко після того, як пішов з “Мастершеф” Screenshot

Зі “Слуги народу” виключили, а дружина покинула: як живе Микола Тищенко після того, як пішов з “Мастершеф”

Ресторатор, телеведучий та політик Микола Тищенко останнім часом зник з інформаційного простору. Як зараз живе колишній суддя “МастерШеф” після того, як розійшовся з третьою дружиною?

Куди зник Микола Тищенко, коли пішов з МастерШеф

Микола Тищенко – персона з неоднозначною репутацією. Він спробував себе у багатьох ролях: був ресторатором, будував кар’єру на телебаченні, а у 2019 році пішов у політику. Найбільше публіка пам’ятає Тищенка в ролі судді на “МастерШеф”, а також в ролі Ревізора. Та Микола вирішив, що телебачення для нього – замало, тому став Народним депутатом.

За свою політичну кар’єру Тищенко неодноразово потрапляв у скандальні ситуації. Останній скандал з Миколою відбувся понад рік тому, коли депутат був помічений на відпочинку у Таїланді під час повномасштабної війни в Україні. Тоді Тищенко виправдовувався, начебто поїхав у Таїланд по робочим справам. Та в результаті його виключили з партії “Слуга народу” та звільнили з посади заступника голови фракції “Слуга народу. Втім, Тищенко продовжує бути Народним депутатом.

Особисте життя Тищенка

Микола Тищенко був одружений тричі. У 2016 році нардеп одружився втретє на молодшій на 20 років моделі Аллі Барановський. Вже через рік у подружжя народився син Давид.

У листопаді 2023 року стало відомо про те, що Тищенко і Барановська подають на розлучення, а в січні 2024 ця інформація підтвердилася. Причина розлучення подружжя наразі невідома.

Цікаво, що майже через місяць після розлучення Алла Барановська начебто подарувала  Тищенку 12,5 млн гривень. Саме так нардеп задекларував свої доходи, вказавши гроші на власних рахунках, як подарунок колишньої дружини.

Варто відзначити, що у своїй декларації за 2022 рік Тищенко також вказав годинники Rolex, авто Mercedes S-класу, 5,6 млн гривень готівкою. Слід додати, що зараз нардеп немає власного бізнесу, а всі його ресторани закриті.

джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *